Öğrenciler için Google Classroom Duyurusu

22 Şubat 2023, Çarşamba 3437

Sevgili öğrenciler, bu dönem kayıtlı olduğunuz derslerin içeriklerine erişmek ve canlı derslere katılmak için Google Classroom kullanılacaktır. Google Classroom'da derslere katılabilmeniz için gerekli sınıf kodları dersleri veren öğretim elemanları tarafından Öğrenci Bilgi Sistemi'nde duyurulacaktır. Cep telefonlarından Google Classroom'a erişebilmek için uygulama mağazasından Google Classroom uygulamasını indirip açınız. Sağ alt köşedeki "+" sembolüne tıkladıktan sonra "Sınıfa katıl" seçeneğine tıklayınız. Öğrenci Bilgi Sisteminde duyurulan sınıf kodlarını kullanarak derslere erişebilirsiniz. Sınıf kodları derslere ilk erişiminizde tek sefer kullanılacaktır. Google Classroom özelliklerini tanımak için aşağıdaki hızlı rehberi inceleyebilirsiniz.