Dönem Başı Değerlendirme Toplantısı

01 Ekim 2020, Perşembe 2332

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki başkanlığında, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Kibar ve Prof. Dr. Hüseyin Peker, UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Özdemir, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünver Sabuncu ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevli Bilgisayar Mühendisi Rahman Duran'ın katılımıyla 01.09.2020 tarihinde uzaktan eğitim dönem başı değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Bu toplantıda, bahar döneminin değerlendirilmesi yapılmış ve üniversitemizde güz döneminde kullanılacak olan UZEP sistemi hakkında, Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Özdemir tarafından bilgi verilmiştir. Ayrıca, güz döneminde uzaktan eğitim sürecinin işleyişi (canlı derslerin organizasyonu, sınavlar, yoklama vb.) hakkında görüş alışverişi yapılmıştır.